GOOGLE SEARCH


Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

VING CHUN KUNG FU



Ζάχος Δόγκανος : Σοβαρευτείτε

Ο κλέφτης που έγινε star !


Το όνομα Jerome Kerviel ακούγετε πολύ τελευταία. Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατάφερε να κάνει τη μεγαλύτερη οικονομική απάτη της ιστορίας. Όντας υπάλληλος της σημαντικότερης Γαλλικής τράπεζας, της Société Générale, κατάφερε να "εξαφανίσει" 5 δισεκατομμύρια ευρώ (5.000.000.000 € !!!). Μιλάμε για πραγματικό μάγο!

Όπως συχνά συμβαίνει, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, αμφιλεγόμενα πρόσωπα σαν και τον κύριο Kerviel αποκτούν διασημότητα. Το διαδίκτυο πλέον είναι γεμάτο από σελίδες που αναφέρονται σε αυτόν ( στο google είναι 560.000 ), υπάρχουν fan club, αλλά και blogs αφιερωμένα στον ίδιο. Δεν θα μπορούσε να λείπει η βιογραφία του στη Wikipedia, η οποία τις τελευταίες μέρες δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις.

Το "κατόρθωμά" του, έστω και αν αν μιλάμε για ένα οικονομικό έγκλημα, τον καθιερώνει και σαν παγκόσμια μεγαλοφυΐα στα οικονομικά και όσο και αν ακούγετε παράλογο λέγετε ότι θα προταθεί για το Nobel οικονομιας!
ΠηγήΙ IlSole24

Ο τυφλός απατεώνας



Για περισσότερα από 40 χρόνια ένας "κύριος" από την πόλη LaSpezia της Ιταλία υποδυόταν τον τυφλό!

Είχε καταφέρει να παίρνει από την πρόνοια, όλα αυτά τα χρόνια (απο το 1965) σύνταξη αλλά και από το κράτος οικονομικές απαλλαγές, όπως για παράδειγμα δωρεάν μεταφορά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Στο σύνολό υπολογίζονται πάνω από 300.000 € απάτης.

Το έξυπνο πουλί απ΄τη μύτη πιάνετε λέει ο λαός μας, έτσι και ο 72χρονος συνελήφθη γιατί πιάστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του, φυσικά χωρίς δίπλωμα... μιας και ήταν τυφλός!!!

Απίστευτο και όμως Ιταλικό!!

Βγάλε λεφτά καθώς κοιμάσαι



Πως θα σας φαινόταν να βγάλετε πολλά λεφτά κάνοντας απλά κάτι που σας αρέσει; Ο Yde van Deutekom ένας Ολλανδός 22χρονος φοιτητής σκέφτηκε ένα τρόπο και μάλιστα τα κατάφερε! Ο Yde έφτιαξε μία σελίδα στο διαδίκτυο με τίτλο “Yde ο φοιτητής που κοιμάται“.
Ναι έκανε ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Με τη βοήθεια μια βιντεοκάμερας και ενός υπολογιστή ο Yde βιντεοσκοπεί όλη του τη ζωή η οποία εξελίσσεται μέσα στο φοιτητικό του δωμάτιο, και κατά κύριο λόγο κοιμάται!

Ακούγετε τόσο ανόητο, αλλά όσο και αν φαίνεται παράξενο ο νεαρός Yde μέσα σε 27 μέρες κατάφερε να μαζέψει €10789,63€ από τις διαφημίσεις και δωρεές!
Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να δουν τον Yde να "μην κάνει τίποτα" σε αυτή τη σελίδα~~~> Link